Vila la pret de apartament

Vila la pret de apartament de 3 camere –  construita in 2013, compusa din P+E + POD, cu o suprafata utila de 87 mp cu gradina mare, aflata in ZONA DE SUD a Capitalei, in apropierea metroului asigura confortul si utilitatea necesare satisfacerii chiar si a celor mai exigente pretentii. Asadar, avem la parter un living spatios, cu bucatarie deschisa si grup sanitar de servici, iar etajul este decomandat, si ofera 3 dormitoare luminoase si spatioase si o baie cu suprafata de aproximativ 8 mp utili.

Vila se vinde la cheie, finisata cu gresie, faianta si parchet de cea mai buna calitate, obiecte sanitare in bai, usi interioare din lem, usa metalica de acces antiefractie, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri din termopan 4 anotimpuri cu glafuri pe interior si plasa impotriva insectelor pe exterior, centrala proprie, radiatoare din aluminiu.

Imobilul are o structura pe cadre din beton, iar compartimentarile (peretii interiori si exteriori) sunt executate cu caramida Porotherm. Exteriorul beneficiaza de termoizolatie de 10 cm cu polistiren expandat oferind o izolatie termica si fonica ideala.

Amplasarea vilei ofera acces rapid la scoli, gradinite, licee, universitati, supermarket-uri, piete agro-alimentare, mijloace de transport in comun (autobuze, tramvai, metrou, maxi-taxi).

Modalitati de plata: Cash cat si orice tip de creditare pus la dispozitie de bancile comerciale, si anume: credit ipotecar / imobiliar, Programul Prima Casa si alte tipuri de credite. De asemenea va punem la dispozitie programul Buy-Back Imobiliar si Sistemul de Rate Direct de la Dezvoltator. Totodata, brokerii nostri de credite va stau la dispozitie pentru eventuala asistenta, costurile fiind 0.