Uioara Residence

Uioara Residence constituie noutatea pe piata imobiliara din Sectorul 4 al Capitalei. Vorbim despre un nou proiect rezidential, situat in zona Brancoveanu, ce este amplasat la doar cateva minute de Oraselul Copiilor.

Este vorba despre un numar de 42 de unitati locative, cu o compartimentare menita sa ofere caldura unui adevarat camin. Apartamentele dispun de compartimentari interioare ingenioase, si suprafete utile generoase, care vin “la pachet” cu preturi foarte mici!

 Toate punctele de interes necesare unui trai confortabil si modern se afla in imediata apropiere: unitati de invatamant, piete, centre comerciale, spatii de relaxare, locuri de joaca, parcuri.  Sunt disponibile urmatoarele tipuri de imobile: garsoniere cu preturi incepand de la 42.300 euro, apartamente cu 2 camere cu preturi de la 51.000 euro, si apartament ecu  3 camere cu preturi incepand de la 65.800 euro.

Ansamblul rezidential are un regim de inaltime P + 6 etaje, cu imobile care impresioneaza prin calitatea materialelor de constructie folosite, precum si a finisajelor de exceptie. Dintre finisaje, enumeram: gresie si faianta (in bucatarie, baie si hol), parchet laminat (in living si dormitoare), usi interioare, zugraveala lavabila, centrala proprie, calorifere de otel, instalatii incalzire, prize si intrerupatoare.

BONUS: Loc de parcare.

Echipa Premier va pune la dispozitie diverse modalitati de achizitie: programul de creditare Prima Casa, orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale, sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, noi va oferim GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Pentru alte informatii, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii departamentului nostru de vanzari!