Minerva Residence

A venit vremea sa ai casa ta! Noul proiect imobiliar, Minerva Residence, este amplasat la intrarea in orasul Popesti Leordeni, cu acces imediat la Soseaua Oltenitei. Este un ansamblu cu un regim de inaltime  Parter + 1 + Mansarda, care dispune de un numar de 5 unitati locative. Vorbim despre imobile tip case alipite si de un teren in proprietate, toate la preturi foarte atractive!

Statia RATB se afla la doar cateva minute de mers pe jos si, de asemenea, ansamblul ofera acces foarte usor catre toate punctele de interes din zona: supermarket-uri (Mega Image, Lidl), unitati de invatamant, unitati spitalicesti, precum si alte obiective de interes.

In ceea ce priveste constructia, imobilele vor fi executate pe cadre de beton, compartimentari din caramida Porothem de 30 cm la exterior si 11 cm la interior, termoizolatie de 10 cm pe exterior imobil, tencuieli si sape mecanizate, instalatii sanitare PPr, instalatii electrice cupru, tamplarie PVC si acoperis table tip Lindab.

Printre finisajele folosite, enumeram: gresie, faianta, parchet, usi interioare (toate la alegerea clientului dintr-o gama variata de modele si culori), baie complet echipata (cazi, cabine de dus, lavoare, baterii, etc), centrala termica proprie, calorifere de otel, intrerupatoare, comutatoare, prize, gradina amenajata si delimitata cu gard, precum si terasa placata cu gresie la exterior. Totodata, veti beneficia de loc de parcare inclus in pret!

Preturile sunt pentru toate buzunarele, si incep de la 82.900 euro pentru o casa cu suprafata de 118 mp + un teren in proprietate de 90 mp, si 86.000 euro pentru o casa cu suprafata de 115 mp + un teren in proprietate de 100 mp.

Asa cum v-am obisnuit, echipa Premier va pune la dispozitie multiple si diverse sisteme de achizitie, si anume:

  • Plata prin programul de creditare Prima Casa;
  • Plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale;
  • Sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, noi va oferim GRATUIT consultanta si asistenta in relatia cu banca.

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari.