Louisiana Residence 4

Proiectul Louisiana Residence ia amploare si vine cu un nou proiect rezidential. Vorbim despre un duplex, ce are in componenta sa doua vile. Asa cum v-am obisnuit, arhitectura este una de exceptie si placuta ochiului, si este completata de compartimentarile ingenioase. Vilele sunt situate intr-una dintre cele mai noi zone rezidentiale din Capitala, intr-o zona exclusivista de vile, in imediata vecinatate a principalei artere de circulatie din Zona de Sud, respectiv Soseaua Oltenitei, si este deservit de intreaga infrastructura a orasului. Casutele au un regim de inaltime P + 1 + M, compartimentari ingenioase, loc de parcare si gradina proprie.

Casele se vor preda la stadiul complet finisat, iar materialele sunt de cea mai buna calitate. Printre acestea, enumeram: placaje ceramice cu gresie si faianta (in bucatarii si in grupurile sanitare), pardoseli placate cu parchet laminat, usi interioare celulare, centrala termica, calorifere de otel, ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan, contoare separate la utilitati, usa metalica de acces, sistem termo la exterior, acoperis cu tabla tip Lindab.

In imediata apropiere regasim si punctele de interes necesare unui trai modern si confortabil: supermarket-uri, centre si galerii comerciale, unitati spitalicesti, piete agro-alimentare, banci comerciale si alte institutii publice.

Compania Premier va ofera modalitati de plata multiple si diverse: plata prin programul de creditare Prima Casa, plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din ofera bancilor  comerciale, precum si prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca! Pentru informatii aditionale, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!