Hyperion Residence

Hyperion Residence este un nou ansamblu rezidential de locuinte, situat pe Bulevardul Brancoveanu, si este intr-adevar un proiect imobiliar bine gandit atat prin complexitatea sa, cat si prin amplasarea de care dispune.

Complexul se desfasoara pe o suprafata de 1.000 mp teren, are un regim de inaltime P + 2 + M si dispune de un numar de 24 unitati locative, atat apatramente cu doua camere spatioase, cat si apartamente cu trei camere total decomandate si cu balcon.

Structura imobilului este realizata pe cadre din beton armat de cea mai buna calitate, iar inchiderile peretilor se vor realiza cu ajutorul blocurilor de caramida Porotherm atat la interior, cat si la exterior, peste care se va aplica intreg termosistemul de izolare termica.

Aici regasim si puncte de interes necesare unui trai confortabil si modern: supermarket-uri, unitati spitalicesti, piete agro-alimentare, banci comerciale, precum si alte institutii publice.

Apartamentele se vor preda la stadiul complet finisat, “la cheie”, iar dintre finisaje enumeram: parchet laminat, gresie si faianta, usa intrare metalica cu sistem de siguranta, tamplarie PVC cu geamuri termopan, usi interioare (cu diferite nuante si modele), centrala termica de apartament, calorifere de otel, obiecte sanitare moderne in bai si interfon montat individual. De asemenea, spatiile comune ale imobilului vor fi atent finisate, si vor dispune de placari cu gresie, granit si balustrade de inox.

BONUS: loc de parcare gratuit in interiorul ansamblului.

Echipa noastra va pune la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume:

  • plata prin programul de creditare Prima Casa;
  • plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din ofera bancilor comerciale;
  • sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, noi va oferim GRATUIT consultanta si asistenta in relatia cu banca.

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!