Gama Residence Metalurgiei

Un nou proiect semnat Gama Residence vine pe piata imobiliara! Vorbim despre ansamblul rezidential Gama Residence Metalurgiei, situat in Zona de Sud a Capitalei, care propune un stil modern, cu tot ceea ce este nevoie inclus. Este situat pe Bulevardul Metalurgiei, intr-o zona privilegiata, la doar 10 minute distanta fata de statia de metrou Aparatorii Patriei.

Gama Residence Metalurgiei va oferi, pe langa unitatile locative pentru toate nevoile si buzunarele, si o arhitectura de exceptie. In componenta sa se regaseste un numar de 80 de unitati locative, de la garsoniere si apartamente cu 2 camere spatioase, pana la apartamente cu 3 camere cu diverse suprafete si compartimentari. Acestea sunt create special si personalizate in asa fel incat fiecare apartament sa fie unic in felul sau. Materialele folosite sunt premium, si includ: usi interioare Pinum, ferestre cu tamplarie PVC Salamander, usa acces Superlock, obiecte sanitare Romstal, calorifere Romstal, centrala termica proprie, prize si intrerupatoare, lift modern Schindler.

Complexul dispune de toate facilitatile unui ansamblu de lux: locuri de parcare supraterane, spatii verzi, magazine, locuri de joaca pentru copii. Alaturi de acestea, va oferi viitorilor rezidenti acces imediat catre toata infrastructura Capitalei.

Asa cum v-am obisnuit, echipa Premier va ofera multiple si diverse modalitati de achizitie, printre care amintim: plata prin programul de creditare Prima Casa, plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale, sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, noi va oferim GRATUIT consultanta si asistenta in relatia cu banca.

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura directa cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii departamentului nostru de vanzari.