Exclusiv Residence

Exclusiv Residence este un nou proiect rezidential, care va avea in componenta sa un numar de 23 de unitati locative, de la apartamente cu 2 camere spatioase, pana la apartamente cu 3 camere cu diverse suprafete si compartimentari. Este amplasat in Sectorul 3 al Capitalei si, datorita zonei, beneficiaza de numeroase facilitati si mijloace de transport in comun.

Vorbim despre un proiect ce ofera un standard inalt in ceea ce priveste calitatea, precum si conditiile de locuit. Ansamblul este format dintr-un corp de cladire, realizat pe cadre de beton armat si zidarie din caramida, care vine impreuna cu un sistem performant de termo si hidroizolatii. Apartamentele din cadrul complexului se vor preda la stadiul complet finisat, “la cheie”, impreuna cu finisaje de cea mai buna calitate, la alegerea clientului. Sunt disponibile urmatoarele tipuri de imobile: apartamente cu 2 camere, cu preturi incepand de la 107.000 euro, si apartamente cu 3 camere, cu preturi incepand de la 140.000 euro.

Complexul rezidential se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Timpuri Noi, zona ce ofera numeroase facilitati. Dintre acestea mentionam: R.A.T.B. (323, 133, 312), tramvai (1), institutii de invatamant (Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Universitatea Titu Maiorescu, Gradinita Brandusa), centre comerciale (Unirea Shopping Center, Bucuresti Mall), supermarket-uri (Carrefour, Mega Image).

Echipa Premier va pune la dispozitie diverse modalitati de achizitie: programul de creditare Prima Casa, orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale, sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, noi va oferim GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Pentru alte informatii, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!