Domino Residence

Domnino Residence este un nou ansamblu rezidential, situat in Sectorul 4 al Capitalei, mai exact in zona statiei de metrou Constantin Brancoveanu. Acesta este dezvoltat pe o suprafata totala de teren de 1.000 mp, si este un proiect rezidential complex, modern, cu acces foarte usor catre toate facilitatile necesare unui trai modern de familie, beneficiind de infrastructura completa a zonei.

Complexul are un regim de inaltime Parter + 3 etaje + Mansarda, si gazduieste un numar de 15 unitati locative, atat apartamente cu 2 camere spatioase, cat si apartamente cu 3 camere decomandate inteligent.  Structura imobilului se realizeaza din beton armat de cea mai buna calitate pentru grinzi, stalpi si placi de separare, iar compartimentarile peretilor se vor realiza din caramida Porotherm atat la interior, cat si la exterior, peste care se va aplica intreg termosistemul de izolare termica.

Fiecare unitate locativa se va preda la stadiul complet finisat, “la cheie”, impreuna cu urmatoarele finisaje si dotari: pardoseli acoperite cu parchet (in living si dormitor), gresie (pe hol, baie si bucatarie), faianta (in baie si bucatarie), zugraveli lavabile, usa metalica de acces, usi interioare celulare, tamplarie PVC cu geamuri termopan, interfon, cablu TV + internet. De asemenea, contorizarea se face individual, pentru fiecare apartament in parte, prin montarea contoarelor pentru utilitati (curent electric, gaze naturale, apa curenta).

Echipa Premier va ofera mijloace diverse si multiple de achizitie. Aceasta se poate face fie prin programul de creditare Prima Casa, fie prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din ofera bancilor comerciale sau prin sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru orice fel de informatii aditionale, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu responsabilul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari. Noi va asteptam!