David Residence

Va recomandam cu caldura un imobil gandit si construit conform celor mai inalte criterii de calitate!

Ansamblul rezidential David se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Constantin Brancoveanu si, de asemenea, ofera acces foarte rapid catre toate zonele de interes ale Sectorului 4. Complexul se bucura de o amplasare foarte echilibrata, care reuseste sa indeplineasca rezidentilor dorinta de a avea cai de acces rapide si facile catre centrul Capitalei si catre toate locatiile de maxim interes din Zona de Sud: Mall Sun Plaza, Oraselul Copiilor, Mega Image, piete agro-alimentare, unitati de invatamant, unitati spitalicesti, etc. Acum c-am aflat si faptul ca infrastructura este buna, haideti sa vedem ce mai trebuie stiut.

David Residence are un regim de inaltime de Parter + 3 etaje + Mansarda, si dispune atat de garsoniere si apartamente cu 2 camere decomandate, cat si de apartamente cu 3 camere spatioase si inteligent compartimentate. Imobilele impresioneaza prin calitatea materialelor de constructie folosite, dar si prin finisajele de exceptie. Sunt ideale pentru persoanele care stiu sa pretuiasca calitatea solutiilor constructive!

Apartamentele se vor preda la stadiul complet finisat si racordat la toate utilitatile (apa curenta, gaze naturale, curent electric), iar dintre finisajele enumeram: gresie si faianta (in bucatarie, baie si hol), parchet laminat (in living si dormitoare), usi interioare celulare, centrala proprie, calorifere de otel, baie complet echipata, prize si intrerupatoare.

Mai mult de-atat – sunt disponibile locuri de parcare subterane si supraterane, la preturi incepand de la 3000EUR.

Asa cum v-am obisnuit, ca modalitati de plata va punem la dispozitie sisteme diverse de achizitie, si anume: plata prin programul de creditare Prima Casa, plata prin orice tip de credit imobiliar sau ipotecar din oferta bancilor comerciale, sistemul de Buy-Back Imobiliar, marca proprie Premier.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, noi va oferim GRATUIT consultanta si asistenta in relatia cu banca.

Pentru mai multe informatii, detalii sau programare vizionari, nu ezitati sa intrati in legatura cu managerul de proiect sau cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!